Helyi tárolás törlése a böngészőben
Az Ön számítógépén tárolt adatok felett folyamatos az ellenőrzése. A böngésző beállításaiban, az „Adatvédelem és biztonság” → „Böngészési adatok törlése” menüpont alatt bármikor törölheti a böngésző sütijeit és helyi tárolási kulcsait. Ezzel visszaállnak az ezen látogatás során beállított helyi beállításai.
Ha statikus megvalósításunkkal kapcsolatban további technikai kérdése van, írjon a [email protected] címre.